Fysisk

Fysioterapeutisk udredning

En fysioterapeutisk udredning hos mig indeholder en grundig opstartssamtale og undersøgelse som danner baggrund for den behandling jeg anbefaler. Det er min erfaring at en grundig opstartssamtale -og undersøgelse er det vigtigste element i behandlingen.

Min fysioterapeutiske ydelse varierer alt efter hvad du fortæller og hvad jeg ser og mærker og kan derfor både indeholde elementer som optapening, holdningskorrektion, bløddelsbehandling og moblilisering samt øvelsesvejledning. Jeg er interesseret i, at komme til bunds i din problematik, og give dig redskaber således, at du selv kan arbejde videre på egen hånd og afhjælpe de gener du måtte have så di bliver klar til at drage på eventyr og udforske verden igen.

fysioterapeutisk opfølgning

En fysioterapeutisk opfølgning er tiltænkt dig der har brug for at blive fulgt og støttet undervejs i din træning. Er du derfor i tvivl om du får gjort de rigtige øvelser og udført dem korrekt eller har du simpelthen blot brug for en opfølgende snak ifm. forløbet så book en opfølgningssession hos mig hvor du vil blive vejledt og støttet på ny.

Kontakt

Jonas Tromborg

Smilets, kulturens og byggelarmens by, Aarhus, Danmark

 

Skriv til

tromborgjonas@gmail.com

* Du kan også forsøge at nå mig på tlf. 60 19 27 93

men læg endelig navn og nummer da jeg højst sandsynligt er fordybet i noget vildt spændende!

© 2020 af Personlig Life Coach

Jonas L.G. Tromborg

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now