Hvordan forholder du dig til denne Coronavirus?

Opdateret: 25. mar. 2020

En storm er rullet ind over land og by og har indhyllet millioner af menneskers liv i mørke. Vi søger ly og forsøger at tage os af selv og vore egne, indtil uvejret igen har lagt sig. Lad os håbe, at vi kan vise for os selv og hinanden, at vi har evnerne til at stå imod og stå sammen.
Jeg finder det svært at sætte ord på mine tanker under denne krise som vi alle oplever lige nu. Jeg føler mig nok en hel del lammet, som de fleste antager jeg, fordi det bliver klart for os at vi ikke har meget kontrol over situationen. I dette kontroltab reagerer jeg instinktivt med lammelse og ubehag. Det er forståeligt. Jeg er kun et menneske. Men for at holde mørkets knugende kræfter på afstand finder jeg håb og trøst i bøn og overgivelse. Ved at forsøge at give slip på mit behov for at forstå og kontrollere mønstrer jeg hvad der kræves for at holde hverdagen nogenlunde intakt. Jeg har det godt. Min familie har det godt. Ingen har mistet livet. Andre har det langt sværere. Dem tænker jeg på. Jeg håber blot at vi ud af denne krise trækker noget læring og erfaring med videre. Det skylder vi alle dem der har kæmpet og lidt og mistet. Ingen forstår hvorfor sådan noget så slemt skal ramme os men siden det nu bare er sådan så lad os komme gennem det sammen. Jeg tror på at vi kan. Sammen. Vær god ved dig selv. Være gode ved hinanden. Ræk ud hvis du kan og er klar.


“Jeg håber blot at vi ud af denne krise trækker noget læring og erfaring med videre. Det skylder vi alle dem der har kæmpet og lidt og mistet."

Det ville klæde os hvis vi formår, at bruge denne katastrofe til noget meningsfuldt og værdigt, for os som mennesker. Det tror jeg kan være hele meningen med en krise som denne. Det er jeg måske nødt til at tro på? Gad vide hvordan du har det og hvad du tænker om det hele?

0 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle