Et coachingforløb hos mig indebærer, at du har gjort dig tanker om, hvorfor netop coaching kunne være interessant for dig, og at du kommer med et konkret mål, du gerne vil arbejde hen imod. Det kan være alt mellem himmel og jord. Der er intet rigtigt eller forkert. Målet skal blot være inden for din kontrol.

Som coach forholder jeg mig åbent og nysgerrigt i min tilgang, for sammen med dig at udforske dine forhindringer og bringe dig tættere på dit mål. Jeg sætter en stor dyd i at du hos mig, føler dig tryg og at jeg får skabt et rum, hvor du føler, du kan tale om alt. Jeg har naturligvis tavshedspligt jvf. ICF’s (international coaching federation) etiske standarder. Jeg er uddannet i, at stille de gode spørgsmål, der får dig til at tænke tankerne til ende og blive helt ærlig omkring dine drømme og de forhindringer der kan spærre vejen.

 Coaching 

 

En fysioterapeutisk konsultation hos mig indeholder altid en grundig opstartssamtale og undersøgelse som danner baggrund for den behandling jeg anbefaler. Det er min erfaring at en grundig opstartsundersøgelse ofte er det vigtigste element i behandlingen.

Min fysioterapeutiske ydelse varierer alt efter hvad du fortæller og hvad jeg ser og mærker og kan derfor både indeholde elementer som optapening, holdningskorrektion, bløddelsbehandling og moblilisering samt øvelsesvejledning. Jeg er interesseret i, at komme til bunds i din problematik, og give dig redskaber således, at du selv kan arbejde videre på egen hånd og afhjælpe de gener du måtte have.  

 Fysioterapi 

!

Coachingsessionerne foregår hjemme hos dig selv eller på et aftalt sted da jeg pt. ikke ejer et lokale. Den kan også foregå over Skype hvis du har et specifikt ønske om dette.

!!

Hverken coaching eller fysioterapi hos mig er stedet du skal komme hvis du blot har brug for et quick fix. Ønsker du i stedet at finde en langtidsholdbar løsning på dine problematikker er jeg mere end parat til at hjælpe dig på vej.   

Jeg ser frem til at udforske dine forhindringer sammen med dig og give dig et skub videre på din rejse..

KONTAKT

Jonas L.G. Tromborg

tlf: 60 19 27 93

mail: tromborgjonas@gmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now